top of page

Fitness Group

Public·109 members

(SE DIREKTE<<<<) Vålerenga Sarpsborg 16 april 2023

Omdiskutert scoring i seksmålsthriller mellom Vålerenga og SarpsborgVÅLERENGA - SARPSBORG 08 3-3:Vi ble servert en fartsfylt og målrik kamp da Vålerenga tok imot Sarpsborg 08 til dyst i Eliteserien lørdag. Til slutt endte det 3-3. Vegar Eggen Hedenstad (2) og Amor Layouni scoret målene for vertene, mens Simon Tibbling, Mikkel Maigaard og Guillermo Molins tegnet seg på scoringslisten for bortelaget. Omdiskutert scoring3-3-scoringen ved Molins skapte forvirring blant Discoverys kommentatorer og Vålerenga-spillerne, da det var knyttet usikkerhet rundt om spissen var i en åpenbar offside.


Anton Saletros sendte en ball på tvers til Joachim Soltvedt, som igjen prikket ett innlegg på pannebrasken til Maigaard på vei inn i feltet. Headingen gikk over Sjøeng og i mål. Slo tilbake Det skulle imidlertid ikke gå lang tid før Vålerenga fikk en redusering. Kun to minutter senere fant nemlig Amor Layouni lagkamerat Hedenstad like utenfor sekstenmeteren, som sendte ballen i det lengste hjørnet.

Etter scoringen fortsatte sarpingene å presse hovedstadslaget, og Discovery-ekspert Christian Gauseth var ikke nådig i sin dom over det Dag-Eilev Fagermos mannskap viste innledningsvis. – Det ser allerede ut som et Vålerenga-lag som er ferdige for sesongen. De som har møtt opp her fortjener så mye bedre enn det, sa Gauseth, før han etter enda en god mulighet til Sarpsborg sperret opp øynene over involveringen til VIF-stopper Brynjar Ingi Bjarnason.

Fotball: Vålerenga - Sarpsborg 08 - VisitOSLO

Sammendrag: Vålerenga - Sarpsborg 08 3-3 – Det ble en morsom lag for to lag som ikke har mye å spille for. VIF er ute av medaljekampen for lengst, og Stefan Bilborn sin første sesong som Sarpsborg-trener ender midt på treet. VIF-leiren er svært skuffet etter dagens opptreden. – Det ser ut som vi har tatt juleferie de første 15–20 minuttene, og det skal ikke skje at vi ligger under 2–0, sier Hedenstad til rettighetshaver Discovery+ etter kampen. Taktisk bytteSarpsborg 08 sjokkåpnet på Intility Arena etter kun fire minutter spilt. Vålerengas Odin Thiago Holm mistet ballen da Sarpsborg stod høyt og gikk rett i angrep. Etter mye klabb og babb i feltet spratt ballen til Simon Tibbling som avsluttet til venstre for VIF-keeper Magnus Sjøeng. OPP I LEDELSEN: Simon Tibbling og Mikkel Maigaard feiret etter at Sarpsborg 08 gikk opp i ledelsen.

– Det er jo ikke sånn at man bare kan hoppe/løpe utenfor banen og så er man ikke med i spillet. Selvfølgelig er Molins i klar onside, skriver han på Twitter. – Jeg er sjokkert I lørdagens oppgjør var det også Sarpsborg som kom klart best i gang, og Vålerenga fikk tidvis kjørt seg. Allerede etter fire minutter satt den også for gjestene. Etter mye fram og tilbake inne i VIF-feltet havnet ballen hos Tibbling, som satte ballen til venstre for Magnus Sjøeng og i nettet.

Vålerenga-protester etter Sarpsborg-mål: - Sjokkerende at spillerne ikke kan regelverketVålerenga snudde 0-2 til 3-2 mot Sarpsborg 08, Sarpsborg slo tilbake på Intility Arena tross protester fra VIF-leiren. Vålerenga - Sarpsborg 08 3-3I jakten på sin åttende strake seier sjokkåpnet sarpingene og ledet 2-0 etter 18 minutter, men VIF slo tilbake og utlignet før pause. I andre omgang fortsatte målfesten. VIF gikk opp i 3-2 ledelse før Sarpsborg utlignet tross protester fra Vålerengas forsvarspillere og trenerteam.

Foto: Christoffer Andersen / NTB Sarpsborg fortsatte å ryste Vålerenga, og etter drøyt kvarteret spilt fant Mikkel Maigaard lagkamerat Joachim Soltvedt inne i feltet. Sistnevnte headet ballen i en fin bue over Sjøeng i mål og bortelaget gikk opp i 2-0 ledelse. VIF-trener Dag Eilev Fagermo valgte å bytte ut Holm etter kun 23 minutter til fordel for Petter Strand, og like etter reduserte Vegard Hedenstad da han sendte ballen i lengste hjørne.

Brynjar Ingi Bjarnason sto nemlig utenfor banen - på den andre siden av dødlinjen - da ballen ble spilt. Men dommer Tom Harald Hagen var ikke i tvil om at islendingen uansett opphevde offsiden. – Vanligvis er jeg veldig skråsikker og bestemt på hva som er rett, men her må jeg ærlig innrømme at jeg faktisk er usikker på hvordan regelverket tolkes, sa ekspertkommentator Christian Gauseth. Situasjonen vekket også reaksjoner i sosiale medier, men ekspert Jesper Mathisen er i likhet med Hagen helt tydelig på at Molins var onside.

altomfotball. no: Vålerenga - Sarpsborg 08 - EliteserienMaterialet på nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten avtale med TV 2 AS (utgiver) og/eller med annen klareringsordning (Kopinor eller Norwaco), er enhver lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring (herunder visning) bare tillatt når det er hjemlet i lov (til privat bruk, sitat og lignende).

Noen må bekrefte det for meg, sier han i et intervju med Discovery+. REAGERTE: Brynjar Bjarnason ropte på offside. Han ble ikke hørt, og 3-3 målet til Sarpsborg 08 stod. Foto: Christoffer Andersen / NTB TV 2s fotballekspert forklarer hvorfor han telles med. – Hadde det vært et slikt regelverk kunne jo spillere bare hoppet ut av banen når det oppstod den type situasjoner, men det kan man selvfølgelig ikke, sier Mathisen. Etter poengtapet på hjemmebane røk håpet om fjerdeplassen for Vålerenga. Dermed er Vålerengas Europa-håp knust.

Se situasjonen i videovinduet øverst! Hjemmelaget mente målscorer Guillermo Mollins stod i offside, men Brynjar Bjarnason opphevet offside-regelen selv om han var utenfor banen. Dommeren lot målet stå. Det mener TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen var det eneste riktige. – Det er faktisk ikke i nærheten av offside, og det er sjokkerende at ikke spillere og trenere kan regelverket i den type situasjoner. Bjarnason opphever den med flere meter, og det er ikke sånn at fordi man har løpt ut av banen så er man ikke med i spillet lenger. ReagerteBjarnason selv trodde reglene var annerledes. – Jeg trodde reglene var at om jeg var utenfor banen ville jeg ikke telles som siste mann.

Sparta Sarpsborg - Vålerenga Oslo - VIF-Hockey.no

Vålerenga - Sarpsborg 08

Etter reduseringen åpnet kampen mer opp og like før pause utlignet Vålerenga. Etter corner havnet ballen i beina til Amor Layouni, som vendte opp og satte 2-2 målet. Kom tilbakeEggen Hedenstad sendte VIF opp i ledelsen etter 67 minutter, før sarpingene slo tilbake og utliknet til 3-3. DOBBEL: Vegard Eggen Hedenstad scoret to mål mot Sarpsborg 08. Foto: Christoffer Andersen / NTB Drøyt 20 minutter før slutt la Anton Salétros inn i feltet fra venstre, der Fardal Opseth kom til skudd. Han traff Mollins med en dårlig avslutning rett foran mål, som enkelt satte ballen i nettet. Flere i Vålerenga-forsvaret og trener Dag Eilev Fagermo reagerte og protesterte mot at dommeren lot målet stå.

Sarpsborg 08

Vålerenga - Sarpsborg 08, søn 16.4 kl. 19:15 - Klansforumet

– Jeg er sjokkert over det jeg ser av Bjarnason her. En spiller som er inne for å bevise for at han har en framtid i den klubben her, han bare sjanser på at Sjøeng kommer ut. Det er så naivt forsvarsspill at det er vanskelig å tro at dette er øverste divisjon i Norge. Han bare tror keeper kommer ut, han har ikke orientert seg i forkant. Det er helt merkelig å se. Og i det 18. minutt økte Sarpsborg ledelsen ved Maigaard.

Sarpsborg Arbeiderblad

  • About

    Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

    bottom of page